Van harte welkom bij HSV Runners Vooruit.

Wij zijn een kleine vereniging die wekelijks  behendigheidstrainingen verzorgd op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagochtend op het veld bij Dierenasiel, pension en Hondenschool Brammelo te Haaksbergen. De trainingen worden gegeven door ervaren instructeurs en zijn geschikt voor zowel de recreatieve loper als de wedstrijdloper. De lessen worden aangepast naar de leeftijd en ervaring van zowel hond als baas waarbij we de veiligheidsnormen in acht houden. Zo kunnen we de wedstrijdlopers voorzien van uitdagende trainingen op wedstrijdniveau en tegelijkertijd proberen we het ook leuk te houden voor de recreatieve loper.

Wij trainen via het beloningsprincipe; een positieve trainingsmethode.  Lekker bezig zijn met je hond in een fijne, ontspannen omgeving staat bij ons voorop. Bij het aanleren van de toestellen wordt er gebruikt gemaakt van een speeltje of wat lekkers. Er kan gestart worden met behendigheid wanneer de hond één jaar is en in goede (lichamelijke) gezondheid verkeerd. Het is handig wanneer de hond een beetje luistert, maar een cursus gehoorzaamheid is niet verplicht.

Buiten de lessen verzorgt de activiteitencommissie ook een aantal keer per jaar verschillende activiteiten waaronder een onderlinge wedstrijd, thematrainingen, workshops en gezellige wandelingen. Houdt hiervoor onze facebookpagina in de gaten!

Trainingstijden:
Donderdag:       18.30 uur – 19.30 uur (Beginners)
19.40 uur – 20.40 uur
20.50 uur – 21.50 uur


Vrijdag:                19.20 uur – 20.20 uur
20.30 uur – 21.30 uur

Zaterdag:            9.00 uur – 10.00 uur
10.10 uur – 11.10 uur (Beginners)
 

Heb je interesse en wil je een keer komen kijken of misschien een keer meetrainen? Hiervoor kan er contact opgenomen via de mail: runnersvooruit@gmail.com of neem een kijkje op onze facebookpagina.

 

Op Goede vrijdag is er geen inloop bij de kattenkamers.