Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Chico, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Via onderstaande bedragen kan je al zien wat je voor deze hond kan betekenen. Wil je ons of deze hond graag steunen, maak dan een donatie over op: NL96 RABO 0152 182500 van Dierenasiel Brammelo.

€12,50
Ontworming
€10
Ontvlooiing
€45
Enting
€12,50
Snackmix
€7,50
Speeltjes
€15
Halsband met sierstiksel
€100
2 maand opvang
€100
2 maand opvang
€22,50
Brokken
€30
Chip

Gegevens:

Naam Chico
Nummer 6228
Status Ik wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep Grote hond
Ras Kruising Pyrenese berghond
Leeftijd Senioren hond
Geslacht teef
Geb. datum 07/03/2013
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur Wit bruin
Schofthoogte Ongeveer 70 centimeter
Kan bij andere honden Ja, maar Chico houd meer van de mensen
Kan bij katten ja
Kan bij kinderen Ja wel kinderen vanaf 10 jaar
Kan alleen thuis ja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed
Beschrijving

Lieve Chico is bij ons binnen gekomen in ons asiel vanwege ziekte van haar vorige eigenaresse.

Chico is een super lieve, zelfstandige hond en zoals de vorige eigenaresse zegt: ze is een hond met menselijke trekjes en een lekker eigenzinnig karakter! Chico is een hond die erg van aandacht houdt en deze ook zeker nodig heeft dus een huis waar er veel tijd voor haar is is belangrijk. Ze is echt heel erg graag onder de mensen en ook graag buiten. Lekker warm binnen liggen vind ze ook fijn. Chico is een grote hond maar is super braaf aan de lijn, doordat ze blind is heeft ze natuurlijk wel de nodige begeleiding nodig. 's Avonds in het donker wilt Chico nog wel eens waaks zijn.

Kunt u Chico een fijne plek bieden waar er ruimte is maar ook waar het eventueel ook is afgezet? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Speciale zorg

Chico heeft een auto immuun ziekte en daardoor last van haar schildklier gekregen. Hier krijgt Chico medicatie voor deze moet ze dan ook levenslang krijgen en ook moet ze 1x per jaar een bloedafname hebben. Chico is helaas vorige jaar mei ook blind geworden, maar hier red ze zich heel goed mee!

Op Goede vrijdag is er geen inloop bij de kattenkamers.