Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Lana, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamLana
Nummer5265
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasOld Englisch Bulldog
LeeftijdVolwassen (leeftijd is geschat)
Geslacht teef
Geb. datum20/04/2014
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Bruin wit
Schofthoogte+/- 55/60 cm
Kan bij andere hondenIs wisselend, hierin zal ze begeleidt moeten worden.
Kan bij katten nee
Kan bij kinderenAlleen bij oudere kinderen
Kan alleen thuis onbekend
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed!
Beschrijving

Lana is samen met Emy op 23 augustus 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond. Ook buiten de schuld van de honden om, want daar is werkelijk niets mis mee!!!!

Lana en Emy zijn twee geweldige lieve honden! Wat een leukerds zijn dit. Ze zijn ook erg gek op elkaar waardoor wij heel graag willen dat ze samen weg gaan. Ze zijn geen zusjes, ze zijn beide 4 jaar oud en wel samen opgegroeid.

Beide zijn nogal te zwaar. Daar moet echt wel wat aan gedaan worden, want dit is niet goed voor de gewrichten en de gezondheid van de honden. Veel lopen, wandelen, spelen; dat is wat ze nodig hebben! Inmiddels is leuke Lana al meer dan 10 kg bij ons afgevallen. Nu de rest nog ... !

Verder zijn het keurige honden! Ze zijn weinig gewend dus het is leuk dat ze weer vol van het leven kunnen genieten. Wij behandelen ze echt als hond, zoals elke hond dat zou willen, en ze genieten er enorm van! Je hebt absoluut geen last van ze, want ze zijn erg lief, goeiig en leuk!
Lana is de meeste speelse van het stel. Emy is de rustige hond.

Zoekt u twee schatten van honden? Kom dan een kijkje nemen naar Emy en Lana! We zijn er dagelijks, alleen op afspraak!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend