Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Rocky, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

Naam Rocky
Nummer 6435
Status Ik ben gereserveerd!
Rasgroep Herdershonden en Veedrijvers
Ras Kruising Herder
Leeftijd Volwassen hond
Geslacht reu
Geb. datum 18/11/2022
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur Zwart
Schofthoogte Ongeveer 70 centimeter
Kan bij andere honden Rocky heeft hier nog veel begeleiding in nodig.
Kan bij katten onbekend
Kan bij kinderen Ja, kinderen vanaf 15 jaar
Kan alleen thuis ja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed, maar Rocky heeft nog wel begeleiding nodig
Beschrijving

Rocky is bij ons binnen gekomen als afstandshond, Wat een pracht hond is hij om te zien dat is iets wat wij vaak te horen krijgen, want een mooie hond dat is Rocky zeker!!

Rocky is bij ons binnen gekomen, omdat hij helaas niet in de roedel paste bij zijn vorige eigenaar. Hij is een lieve hond maar heeft zeker nog veel sturing en begeleiding nodig, omdat hij nog een jonge hond is. Een stabiele plek dat is namelijk iets wat Rocky nodig heeft, een plek waar er duidelijke regels zijn en waar er wat met hem gedaan word want energie dat heeft hij zeker. Hij is een echte werker en doet graag wat voor zijn baas en laat hierin zeker snelle vooruitgang zien! Rocky is een heerlijke onstuimige lomperik! Andere honden daar heeft hij helaas geen goeie begeleiding ingehad, waardoor er een incident is geweest. Hierdoor zijn wij wat voorzichter met het plaatsen bij andere honden.
U kunt voor meer informatie over onze prachtige Rocky contact met ons opnemen!!

Speciale zorg