Help deze kat:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Else, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Via onderstaande bedragen kan je al zien wat je voor deze kat kan betekenen. Wil je ons of deze kat graag steunen, maak dan een donatie over op: NL96 RABO 0152 182500 van Dierenasiel Brammelo.

€45
Castratie
€75
Sterilisatie
€30
Chip
€5
Speeltjes
€12,50
Ontworming
€10
Ontvlooiing
€20
Enting
€50
2 maand opvang
€50
2 maand opvang
€35
Brokken
Naam Else
Nummer 6559
Status Ik wacht nog op een nieuw thuis....
Ras Europees korthaar
Geb. datum 20/08/2020
Leeftijd Volwassen kat (leeftijd is geschat)
Geslacht poes
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur  Zwart wit 
Kan bij honden  ja  
Kan bij andere katten   
Moet naar buiten 
Wordt graag aangehaald  nog niet 
Kan bij kinderen Oudere kinderen die katten gewend zijn
Beschrijving

Else is bij ons binnen gekomen gevonden samen met 4 prachtige kittens! Al snel bleek ze zwanger te zijn alweer.... Erg sneu voor deze mooie kat..

Toen bleek dat Else zwanger was is ze naar een pleegadres gegaan waar ze liefdevol samen met haar kinderen verzorgd is. Ondertussen zit Else weer bij ons in de opvang te wachten net zoals vele andere katten op dat perfecte huis.

Else is een kat die nog erg angstig is... Wat zou deze prachtige kat toch allemaal hebben mee gemaakt. Wij gaan opzoek naar een huis voor Else waar ze lekker buitenaf kan lopen en muisjes kan vangen op de boerderij of misschien wel dat ene huis waar er niks van haar geëist word en waar ze lekker zichzelf kan zijn en eventueel naar buiten kan.

Voor meer informatie over Else kunt u contact met ons opnemen.

Speciale zorg

Op Goede vrijdag is er geen inloop bij de kattenkamers.