Wij doen aan dagopvang voor de hond, maar wat houdt dat nou precies in?

Dagopvang is ideaal voor mensen die een dagje weggaan en vooral voor mensen die een hond bij huis hebben maar ook hele dagen werken. U kunt de hond ’s ochtends bij ons brengen wanneer het voor u nodig is. U mag de hond ’s ochtends zelf in een kennel doen of in de speelweide. Daarna zullen wij de hele dag voor de hond zorgen, en dat voor een heel mooi prijsje!

Uw hond wordt 3x daags uitgelaten en krijgt hier eventueel brokken als dat nodig is. In overleg met de baas mag de hond tijdens het uitlaten lekker ravotten en spelen met andere honden in de speelweide. ’s Avonds kunt u de hond weer ophalen uit de kennel tot een uur of 7. U doet dit dus allemaal zelf en dat betekent dat het maar heel even werk is en u niet hoeft te wachten. Wij zien wie er is en zullen dit noteren, 1x per maand krijgt u dan een verzamelfactuur van ons.

Lijkt u de dagopvang voor uw viervoeter wel wat? Wilt u eerst graag zien waar uw hond terecht komt? Dat is natuurlijk mogelijk. Bel even en dan kunnen wij een afspraak maken om kennis te maken! Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen door onze rondleiding te volgen.

Hieronder een foto van boxer Spike die regelmatig bij ons is in de dagopvang!

Spike