Gastenboek

 

Natuurlijk lezen wij graag wat onze gasten vinden van Brammelo. Als het gaat over een oud-asieldier van ons, hebben wij hier een andere leuke pagina voor. Deze staat onder het kopje ‘Asiel’ en heet: ‘Hoe gaat het nu met … ?’. Andere leuke berichtjes lezen we graag hier! Vul hieronder het formulier in en binnen een paar dagen zal deze op de site verschijnen.

hoegaathetnumet

Nieuw bericht

Berichten

Pagina

jos

6 september 2023

Aangezien ik hier al voor een poes ben geweest (Calli) nu Evee (5 jaar)

heb ik (Belle) nu Ciri (3 mnd) opgehaald.

na even aan elkaar te wennen zijn ze nu onafscheidelijk.

ze eten, spelen en slapen samen.

en vooral fijn voor mij,  Het zijn beide enorme knuffelaars

 

Brammelo wil ik bedanken voor de goede zorg die ze kregen.

Miranda Noordendorp

21 juli 2023

Bijna een jaar geleden hebben wij gizmo bij jullie opgehaald. Een oudere kat,maar wat een ontzettend lief dier wat geniet om bij je in de buurt te zijn. Hij gaat naar buiten en blijft achter het huis, geen drang om weg te gaan. We hebben het ontzettend getroffen dat Gizmo ons heeft gekozen. Liefs  van ons en een pootje van Gizmo

Chantal Mekkelholt

10 januari 2023

Fijne opvang! Ons hondje Chicco is nu meerdere malen geweest en word altijd goed verzorgd en komt blij weer naar buiten. Ook ideaal voor de dagopvang zo nu en dan.

FM Sanders

29 oktober 2022

Dag dierenliefhebbers,

Vanochtend een bezoek gebracht aan Brammelo om een kat uit te zoeken. Wat een goede, professionele dierenopvang. Wij zijn rondgeleid door de dochter van de eigenaresse, die enorm veel weet van poezen,  vriendelijk en in rust de beschikbare katten aan ons voorstelde en onze thuissituatie/wensen matchte met een kitten. Het rook er voor een asiel met veel beesten behoorlijk schoon! Er zijn gezellige huiselijke kamers, ook buiten met grote kooien eromheen,  quarantaine gedeeltes en een ziekenboeg afdeling. Buiten is een enorme zandbak ( voor de honden vermoed ik). Er werken vaste krachten ( waaronder de eigenaresse met dochter) en vrijwilligers met een groot hart! In elke ruimte waar we kwamen, werden we ‘ontsmet’: handen en onderkant van de schoenen. Top top top, dik compliment voor allen die hier voor de beesten een goede plaats maken.

Frédérique Sanders

 

 

 

Mieke Oude Munnink

19 juni 2022

Onze Jim voor t eerst hier gebracht en het is prima gegaan, Jim is niet de makkelijkste en kan buiten niet met andere honden, dus mocht hij alleen op ’t veld buiten. We gaan in november nog een weekje weg en ik weet wel waar we ‘m brengen!!

Andrea

31 mei 2022

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de goede zorgen voor onze viervoeter Doera. Het was voor ons de eerste ervaring met een pension en ik kan niet anders zeggen, dan dat het een goede indruk bij ons heeft achtergelaten.

kim

13 mei 2022

Bedankt voor de goede oppas van onze bernedoodle.

Sandra van Loon

22 maart 2022

Hey! Hier een berichtje van Blitz! In augustus mocht ik mee naar mijn nieuwe huis! Tjonge, ik was zo nieuwsgierig! Ik had een poosje in een klein hokje gezeten bij jullie en ineens kwam ik in een mega grote kamer! Joepie! Ik deed de eerste weken alles rennend! Ik mag nu ook naar buiten en dat is gaaf joh! Lekker struinen door de tuin en het buitengebied van Borculo, heerlijk! Ik neem ook regelmatig een speeltje mee naar huis. Alleen snapte ik niet waarom mijn baasjes ineens ook achter mijn speeltje aan gingen…die (levende) muis was toch van mij? Ach, ik deel graag hoor! Knuffelen vind ik heerlijk! Ik lig dan ook graag bij vrouwtje op schoot of op mijn favoriete deken. Stoeien doe ik elke avond met mijn baasje! Kortom ik heb het erg naar mijn zin en ben al een flinke jongeman aan het worden!
Ik ga weer naar buiten, van het zonnetje genieten, doei!!!

Groetjes van Blitz

kim

30 juni 2021

Beste, ik wilde jullie bedanken voor de goede zorgen voor onze hond (een pomsky)! Liefs Kim

Yvonne Tebbens

5 april 2021

Wij hebben Cruyf een leuke en lieve Bordeauxdog uit dierenopvang Brammelo geadopteerd.Wat een fantastische en goed verzorgde hond hebben wij van jullie gekregen. We zijn heel goed voorgelicht en voorbereid op deze fantastische hond en hopen dat we hem nog een aantal gelukkige jaren kunnen geven op onze boerderij in Zeeland.  Het was de moeite waard om er zover voor te rijden. Een prachtig accommodatie, kundige vriendelijk mensen en een buitengewone ontvangst. Met vriendelijke groeten. Leo en Yvonne Tebbens Sint Annaland uit  Zeeland

Samantha

29 november 2020

Hallo ik ben ravi en ik heb het ontzettend naar me zin in me nieuwe huisje. Begin al vrienden te worden met de andere 2 poezen vrienden en ook met de 2 witte husky’s. Ook mag ik lekker bij vrouwtje slapen en lig dan heerlijk ontspannen bij haar op het kussen. Ook vind ik de andere mensen vrienden erg lief. Heb ook ontzettend veel speeltjes dat ik soms niet meer weet waar ik mee wil gaan spelen. Heb me gouden huisje gevonden!

fam. rosenbrand

11 november 2020

sinds een week hebben we jolie in huis ze doet het heel goed super vriendelijke poes  ze mag graag met een balletje spelen en dan de hele kamer door rennen en springen geweldig ook mag ze graag op de bank liggen en lekker slapen ze heeft nu de kids ook als vriend en vriendin er bij het is een heerlijk beest altijd vrolijk soms een beetje ondeugend maar ja dat hoort er bij  fijne avond en een hele dikke poot van jolie groetjes fam. rosenbrand

Familie van Eyck

8 september 2019

Afgelopen weekend onze Noa hier voor het eerst gehad voor 1 dagje en nachtje. Super vriendelijke mensen, ziet er schoon en gezellig uit.
Ze was helemaal op na die tijd en heeft geslapen als een roosjes.

Inge caarels

12 augustus 2019

Hallo onze honden Bitch en Macho zijn twee weken bij jullie geweest en we hebben erg relaxedte honden terug gekregen geen spoortje van stress en ze zien er goed uit en ruiken ook nog goed dus al met al meer dan tevreden volgende keer brengen we ze zeker weer bij jullie👍
Hartelijke groeten fam caarels uit enschede

Fam Vos

17 maart 2019

Hallo beste mensen, sedert een aantal weken woont Vito bij ons, de liefste kater die er bestaat, heel aanhankelijk, knuffelig. VITO doet het geweldig goed, is soms ondeugend hoor 😉, en voelt zich echt thuis.
De afgelopen dagen proberen we Vito mee naar buiten te nemen…. maar daar kijkt hij toch wel onwennig tegen aan. Komt zeker goed. Kortom….een geweldig lieve Kater hebben we bij ons in huis gekregen.

Vrolijke groet van ons

Fam Waanders

3 maart 2019

Na een paar dagen weg hebben we Sneaky weer opgehaald, hij was weer supermoe👍 En deze keer hebben we hem laten wassen!! WoW wat is hij schoon en ruikt hij lekker!! Weer top gedaan, bedankt voor de goede zorgen

Tom Draisma

2 oktober 2018

Hallo lieve verzorgers,

Ik woon inmiddels ruim 4 weken in Zutphen en het bevalt me steeds beter. De kuur heb ik heel dapper afgemaakt en ik probeer steeds meer mijn eigen plekje te vinden. Dat kan zijn voor het raam, in de mand of op de bank, gezellig tussen mijn ‘ouders’ in. Die bank zal wel een keer vervangen worden nu ik heb ontdekt dat het ook heerlijk is om mijn nageltjes hierin uit te zetten. Gelukkig lachen ze nog steeds om mij, dus voorlopig geen vuiltje aan de lucht. Tot later!  Lotje

 

Tom Draisma

4 september 2018

Hallo lieve verzorgers,

 

Hier even een berichtje uit Zutphen van Lotje (Baileys). Na vannacht lekker geslapen te hebben begin ik me al aardig thuis te voelen. Een comfortabele bank, lekkere krabpaal en niet te vergeten heerlijk gras! En ik houd me sterk als dat pilletje mijn keel in moet. Gelukkig krijg ik direct een beetje vlees erbij!

Sabrina kat

30 december 2017

bij jullie 23 dec coco opgehaald.eerste kennismaking was even wennen maar nu even laten weten dat het met coco heel erg goed gaat.hij is brutaal,nieuwsgierig,bijt en krabt maar we willen hem niet meer kwijt.telkens op ontdekkingstocht en klieren met zijn nieuwe grote zus….die hem nog niet zo leuk vind maar dat komt ook wel goed.ik heb ervaren dat jullie een goed asiel zijn.

Christa Prins

17 december 2017

Hallo,

Sinds een aantal weken hebben we Simba(bij jullie Dewi) in huis. De eerste dagen was ze in shock en kwam ze niet te voorschijn (we hadden een eigen kamer voor haar gereserveerd). Af en toe even naar binnen gegaan maar verder zoveel mogelijk rust gegeven. In het asiel was ons verteld dat ze angstig was dus we waren voorbereid. Na een aantal dagen konden we haar verplaatsen naar onze slaapkamer.Zo kon ze s’nachts aan onze geluiden wennen terwijl we niet teveel in beweging waren. Daarna zijn we regelmatig op de slaapkamer bij haar gaan zitten en op een gegeven moment kwam ze naar ons toe. Toen ze een beetje aan ons gewend was en speelgedrag begon te vertonen hebben we de deur opengezet en haar haar gaan laten gaan. Stapje voor stapje gaat het steeds beter. Ze wordt minder bang, is ondertussen al druk aan het spelen met een van de andere katten en ook komt ze al meer beneden.Het wennen aan de hond heeft nog zijn tijd nodig maar het gaat steeds beter. Het heeft zijn tijd gewoon nodig..S’nachts komt ze hevig knorrend al tegen je aanliggen. Het is een hele lieve poes. Het dier de tijd geven om te wennen is het belangrijkste. Groetjes, Christa.

 

Lijja de Vries

27 oktober 2017

Dag Brammelo,

 

het gaat uitstekend met Zjuli (May) en August. Het stel groeit als kool. Leuke lieve en mooie katten. Het is echt een tweeling, een geweldig stel. August is best wel stoer en Zjuli is wat voorzichtig.

Inmiddels gesteriliseerd en gecastreerd, gaan ze buiten op onderzoek uit. Spannend want hier wonen nog een paar oudere buurkatten: Sony, Garfield (ja, ook rood, maar niet zo mooi) en Gwen.

Fam Waanders

2 augustus 2017

Net Sneaky weer opgehaald en net als andere jaren is hij weer helemaal munt,dus ik denk dat hij zich heerlijk heeft uitgeleefd

Wilma Goossen

15 december 2016

Mijn dochter Iris en ik, hebben gisteren middag op afspraak een kijkje genomen in het asiel. Onze complimenten voor de gastvrije ontvangst, de ruime en schone leefomgeving van de dieren, ook ontbreekt er aan niets voor de dieren. Een wat oude hond die in een speciale prachtig ingerichte seniorenkamer ons vanaf de sofa ietwat soezerig aankijkt en even laat horen dat hij daar is. Iris haalt volgende week poes Loena op, er was meteen een mooie match tussen die twee. Wij kunnen dit asiel/pension van harte aanbevelen en we hopen dat er nog vele katten en honden een fijne mand vinden! Respect voor het werk dat jullie verrichten!

Mireille Pot

2 maart 2016

Complimenten voor de mooie nieuwe website. Ziet er puik uit!!! Hopelijk vinden nog meer mensen nu de weg naar de lieve asieldieren en naar een geweldig pension.

Groetjes,

Mireille

Linda

28 december 2015

Vorig jaar in november 2014 heb ik Yentle en Buzzie (nu Lizzy) bij jullie opgehaald. Het is iedere dag genieten van deze twee lieve deugnieten. Ze kunnen ook heel goed met mijn al wat oudere kat, die erg op zichzelf is. Het is elke dag feest, spelen, knuffelen en plezier maken met mij en vooral met elkaar.

Groeten Linda,

Terra, Yentle en Lizzy

Op Goede vrijdag is er geen inloop bij de kattenkamers.