Hondenpension

Bij de hondenverblijven is er een capaciteit van 90 honden. Elke hond heeft zijn eigen binnenkennel en een overdekt buitenverblijf. Gaat uw voorkeur uit naar het gezamenlijk plaatsen met een andere hond, dan kan dit ook. U kunt dit zelf aangeven.

Naast opvang voor vakanties geven wij ook de mogelijkheid voor dagopvang:

Brammelo-button-dagopvang

De binnenkennels zijn voorzien van een luik dat in verbinding staat met een buitenkennel. Verder hebben de kennels een stretcher en natuurlijk een drink- en eetstandaard. De honden worden drie keer per dag uitgelaten op ruime speelweides, alleen of eventueel samen in een groep. Ze krijgen tweemaal daags eten, eigen voer van huis meegenomen of anders voer van ons (Topwinner). Wilt u uw hond drie keer daags laten eten, dat kan altijd in overleg met ons! In de winter worden de kennels verwarmd door middel van vloerverwarming.

Vanaf mei 2015 kunnen wij onze pensiongasten een nieuwe service aanbieden; wassen! Wilt u uw hond graag gewassen weer mee naar huis? Dat kan tegenwoordig dus! U kunt dit aangeven tijdens het brengen van uw dier. U hebt de keuze om uw dier door ons te laten wassen of u kunt dit zelf doen en gebruik maken van al onze faciliteiten.

Wanneer u uw hond bij ons in het pension heeft zitten, wilt u natuurlijk graag even weten hoe het met viervoeter gaat. Regelmatig schieten we mooie plaatjes van de gasten bij ons. Deze verschijnen op onze Facebookpagina. Zo kunt u toch nog uw hond een beetje in de gaten houden. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen om te vragen hoe het uw hond vergaat.

Wilt u een kijkje nemen in onze opvang? Onder het kopje ‘rondleiding’ kunt u het gehele pand bekijken! Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een bezoek, maak hiervoor wel even een afspraak zodat wij alle tijd hebben om het een en ander uit te leggen. Daarnaast staat op YouTube een leuk filmpje over onze pensionhonden van de zomer 2015!

Let op: Uw hond moet geënt zijn tegen:

  • Cocktail
  • Kennelhoest

Kijk de enting voor de zekerheid altijd na!! Wij kunnen het paspoort altijd even controleren en anders uw dierenarts. Niets zo vervelend als u net op vakantie wil gaan en wij uw hond niet kunnen aannemen! 

Naast de enting is het belangrijk dat uw hond geen vlooien heeft en ontvlooid wordt! Gebeurd dit voor het eerst, doe dit dan een week eerder dan de hond bij ons komt.

De prijzen staan onder Prijslijst pension.

Brammelo-button-prijslijstpension

 

Op Goede vrijdag is er geen inloop bij de kattenkamers.