Hondenschool

 

De cursussen die bij hondenschool Brammelo worden gegeven zijn: Puppycursus, Jonge honden cursus, Vervolg A cursus, Vervolg B cursus en als laatste de Privé cursus. Bij de Puppy-, Vervolg A- en de Vervolg B cursussen worden er ook examens afgenomen, dit examen is puur en alleen een beoordeling en iedereen die door wil naar een vervolgcursus doet dit op eigen niveau. Na dit examen ontvangt u een certificaat.

Maandag 23 november en dinsdag 24 november worden onze puppycursussen en vervolg cursussen weer opnieuw hervat. We trainen in kleine groepjes in verband met COVID-19. Ook in het nieuwe jaar 2021 willen we voorlopig op deze manier blijven trainen. Maandag 4 januari 2021 starten we met een nieuwe puppycursus om 20:00 uur ’s avonds om u aan te melden kunt u contact opnemen met ons. Dinsdag 5 januari 2021 word er een nieuwe A-cursus gestart ook om 20:00 uur ’s avonds deze groep is op dit moment al helemaal bezet.

 

Voor meer informatie kijk onder de desbetreffende kopjes of bel ons even. Opgave kan ook telefonisch of via het contactformulier op de website.

Voor meer informatie over de verschillende cursussen kunt u hiervoor op de kopjes klikken onder ‘hondenschool’. Wilt u nog meer informatie of u en uw hond vast opgeven? U kunt ons altijd even bellen of het contactformulier op de site invullen.
Cursus Prijs Aantal lessen
Puppycursus € 110,- voor 10 lessen
Jonge honden cursus € 110,- voor 10 lessen
Vervolg A cursus € 110,- voor 10 lessen
Vervolg B cursus € 110,- voor 10 lessen
Privé € 50,- voor 1 les
     
Let op: De prijzen zijn onder voorbehoud.