Hondenschool

De cursussen die bij hondenschool Brammelo worden gegeven zijn: Puppycursus, Vervolg A cursus, Vervolg B cursus en als laatste de Privé cursus. Bij de Puppy-, Vervolg A- en de Vervolg B cursussen worden er ook examens afgenomen, dit examen is puur en alleen een beoordeling en iedereen die door wil naar een vervolgcursus doet dit op eigen niveau. Na dit examen ontvangt u een certificaat

In verband met een veld renovatie is het op dit moment helaas nog niet mogelijk om in een groepstraining te trainen. Wij kunnen dit vanaf begin 2023 weer aan bieden aan u. Wat wij uiteraard wel aan bieden zijn onze privé cursussen!

Voor meer informatie kijk onder de desbetreffende kopjes of bel ons even. Opgave kan ook telefonisch of via het contactformulier op de website.

Voor meer informatie over de verschillende cursussen kunt u hiervoor op de kopjes klikken onder ‘hondenschool’. Wilt u nog meer informatie of u en uw hond vast opgeven? U kunt ons altijd even bellen of het contactformulier op de site invullen.
Cursus Prijs Aantal lessen
Puppycursus € 120,- voor 10 lessen
Jonge honden cursus € 120,- voor 10 lessen
Vervolg A cursus € 120,- voor 10 lessen
Vervolg B cursus € 120,- voor 10 lessen
Privé € 60,- voor 1 les
     
Let op: De prijzen zijn onder voorbehoud.