Kattenpension

Bij de katten is er een capaciteit van 35 katten. De katten leven gezamenlijk in de kattenkamer die ingericht is als woonkamer. Overal staan ruime stoelen, een heerlijke bank en mandjes en kussens om lekker op te luieren. Verder hebben de katten de gelegenheid om in een overdekte buitenren naar buiten te gaan om daar lekker in het zonnetje te liggen, nagels te scherpen aan een boomstam of gewoon even een frisse neus te halen.

Bij het kattenpension is door ons bewust gekozen om de katten vrij te laten lopen. Heeft men voorkeur dat de kat gehuisvest wordt in een kooi, kan dit natuurlijk ook altijd in overleg. Er staat de gehele dag droogvoer (Royal Canin indoor) en ’s middags wordt er heerlijk met blikvoer gevoerd.

Let op: Uw kat moet een chip dragen en geënt zijn tegen:

  • Niesziekte
  • Kattenziekte
  • Bordetella

Daarnaast is het belangrijk dat uw kat geen vlooien heeft en ontvlooid is! Gebeurd dit voor het eerst, doe dit dan een week eerder dan de kat bij ons komt.

U bent natuurlijk heel benieuwd hoe het uw kat(ten) vergaat bij ons tijdens het verblijf. Regelmatig schieten we plaatjes van onze gasten. Deze komen op onze Facebookpagina te staan die u kunt volgen. Zo kunt u toch nog een beetje uw dier in de gaten houden. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen om te vragen hoe het uw kat vergaat.

Wilt u een kijkje nemen in onze opvang? Onder het kopje ‘rondleiding’ kunt u het gehele pand bekijken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een bezoek. Maak hiervoor wel even een afspraak zodat wij alle tijd hebben om het een en ander uit te leggen en toe te lichten.

Brammelo-button-rondleiding

Op Goede vrijdag is er geen inloop bij de kattenkamers.