22 maart, 12 april en 19 april hebben wij geen inloop in ons dierenasiel bij de katten verblijven, deze dagen zijn wij dus alleen geopend op afspraak!

Vervolg B cursus

De Vervolg B cursus is een 10 wekelijkse cursus. Elke training duurt ongeveer 60 minuten en op deze groep staan 1-2 begeleiders. Bij de Vervolg B cursus herhalen we alle oefeningen uit de voorgaande cursussen met daarbij nieuwe oefeningen. Denk hierbij aan vooruit sturen, los volgen met daarbij commando’s, en meer leuke oefeningen waar we een stukje behendigheid in laten komen!

Wij gaan weer beginnen met de honden cursus!! Wij willen bij genoeg opgave een B groep starten eind april op de woensdag avond. Wij horen graag van jullie, voor opgave kunt u contact met ons opnemen.

 

De cursus is een zeer enthousiaste training voor hond en baas. Er worden oefeningen op een leuke, speelse en enthousiaste manier aangeleerd. De nieuwe oefeningen zijn o.a.: Vooruit sturen op tafel, vooruit sturen op de grond en vooruit sturen naar een voorwerp.

Ook gaan we vooruit sturen over een klimschutting aanleren met daarbij een stukje apporteren. Daarnaast komt het volgen ook weer terug, maar met nieuwe onderdelen namelijk het zit, staan of af commando en vervolgens doorlopen. Naast deze oefeningen komen er eventueel ook nog de nodige uitbreidingen hierop.

In deze cursus wordt er zoveel mogelijk in groepsverband getraind, maar er wordt ook aandacht geschonken aan de baas/hond relatie.

Hieronder de foto’s van de Vervolg B groep die is begonnen in april 2016. Navigatie gaat via de pijltjes.

Op Goede vrijdag is er geen inloop bij de kattenkamers.