Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Coco, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Via onderstaande bedragen kan je al zien wat je voor deze hond kan betekenen. Wil je ons of deze hond graag steunen, maak dan een donatie over op: NL96 RABO 0152 182500 van Dierenasiel Brammelo.

€12,50
Ontworming
€10
Ontvlooiing
€45
Enting
€12,50
Snackmix
€7,50
Speeltjes
€15
Halsband met sierstiksel
€100
2 maand opvang
€100
2 maand opvang
€22,50
Brokken
€30
Chip

Gegevens:

Naam Coco
Nummer 6867
Status Ik ben gereserveerd!
Rasgroep Lopende honden en zweethonden
Ras Beagle
Leeftijd Jonge hond
Geslacht teef
Geb. datum 13/07/2023
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Tricolor
Schofthoogte Ongeveer 30 centimeter
Kan bij andere honden Ja Coco kan super goed met andere honden!!!
Kan bij katten ja
Kan bij kinderen
Kan alleen thuis onbekend
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed Coco vind het wel spannend, maar met goede begeleiding komt dit zeker goed.
Beschrijving

Coco is bij ons binnen gekomen als afstandshond samen met haar broertje Bruno..... Ze zijn bij ons gekomen, doordat helaas de vorige eigenaar erachter kwamen dat het toch wel veel werk was om een puppy op te voeden....

Coco is een hondje die nog vrij weinig van de wereld heeft gezien... Ze heeft samen met haar broertje tot een leeftijd van 7 maand bij de fokker in een kennel geleefd... Toen ze in Nederland kwam bij haar nieuwe baasje heeft ze alleen de tuin gezien....

Doordat Coco vrij weinig van de wereld gezien had zijn wij vrij snel met haar en Bruno aan de gang gegaan! Al snel mochten ze spelen met grote, maar ook kleine honden en och wat is dat toch leuk!!! Ze spelen super graag, maar Coco laat ook merken wanneer ze moe is..

Coco is ook een dagje mee geweest naar het huis van een vrijwilligster waar ze samen in huis zat met katten en een hond en wat is Coco keurig!!! Ze moet zeker nog dingen leren, maar met duidelijke regels gaat dit helemaal goed komen.

Coco is nog een jonge hond die nog veel moet leren! Ze is zeer leergierig en vind het leuk om gezellig wat te gaan doen samen met haar baas.

Deze lieve knappe meid verdiend het om een liefdevol plekje te vinden met eventueel een andere stabiele hond bij haar! En mensen die ervoor open staan om een training met haar te gaan volgen voor haar nodige opvoeding.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!!!

Speciale zorg

Op Goede vrijdag is er geen inloop bij de kattenkamers.