Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Ringo, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Via onderstaande bedragen kan je al zien wat je voor deze hond kan betekenen. Wil je ons of deze hond graag steunen, maak dan een donatie over op: NL96 RABO 0152 182500 van Dierenasiel Brammelo.

€12,50
Ontworming
€10
Ontvlooiing
€45
Enting
€12,50
Snackmix
€7,50
Speeltjes
€15
Halsband met sierstiksel
€100
2 maand opvang
€100
2 maand opvang
€22,50
Brokken
€30
Chip

Gegevens:

Naam Ringo
Nummer 6858
Status Ik wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
Ras Kruising
Leeftijd Volwassen hond
Geslacht reu
Geb. datum 03/09/2021
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Bruin wit
Schofthoogte Ongeveer 50 centimeter
Kan bij andere honden Wij plaatsen Ringo niet bij andere honden
Kan bij katten onbekend
Kan bij kinderen Ja bij kinderen die honden gewend zijn
Kan alleen thuis ja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed Ringo heeft veel energie en vind het heerlijk om een wandeling te maken.
Beschrijving

Lieve Ringo is bij ons binnen gekomen als afstandshond....

Ringo is een hond die al erg veel heeft mee gemaakt, veel verschillende baasjes en hij heeft zelfs al eens eerder in het asiel gezeten.... Hij werd toen destijds gevonden als zwerfhond en zijn eigenaar heeft hem toen nooit meer opgehaald daar.. Vanuit daar werd hij ook weer geplaatst naar een nieuwe eigenaar.

Ringo is nu bij ons in het asiel gekomen, omdat hij geplaatst was bij mensen die helaas niet voor hem konden zorgen.. Gelukkig is hij snel in onze opvang gekomen en vermaakt hij zich hier heel erg!!
Bij 1 van zijn vorige eigenaars ging hij altijd mee in de vrachtwagen iets wat hij super leuk vond.. Helaas moest de vorige eigenaar hem weg doen, omdat hij bij een nieuwe baas Ringo niet meer mee mocht....

Ringo is een blij ei, een super blije vrolijke hond!!! Hij is erg energiek en wilt super graag wat voor zijn baas doen. Ringo is een hond die lekker wat wilt doen lekker een wandeling maken of spelen met een speeltje hij vind alles leuk!!

Ringo heeft wat moeite met andere honden wij zijn hier met hem op aan het trainen en het gaat steeds beter! Hij kan ze steeds beter negeren en met rust laten.

Voor deze lieverd zijn wij opzoek naar een huis met niet teveel prikkels voor hem, een plek waar hij begrepen word en waar er lekker wat gedaan gaat worden met deze schat!!!

Voor meer informatie over Ringo kunt u contact met ons opnemen.

Speciale zorg

Op Goede vrijdag is er geen inloop bij de kattenkamers.