Sinds kort trainen hier een paar groepen van HSV Runners Vooruit op de vrijdagavond en zaterdagochtend. Zij zijn een kleine vereniging die behendigheidstrainingen verzorgen voor zowel de recreatieve loper als de wedstrijdloper. De lessen worden aangepast naar de leeftijd en ervaring van zowel hond als handler waarbij de veiligheidsnormen in acht gehouden worden.

Het gaat om onder andere lekker bezig zijn met je hond in een fijne, ontspannen omgeving, aangepast op niveau uiteraard!

Er kan gestart worden met behendigheid als de hond één jaar is en in goede (lichamelijke) gezondheid verkeert. Het is handig wanneer de hond een beetje luistert, maar een een cursus gehoorzaamheid is niet verplicht.

Buiten de trainingen verzorgen ze ook een aantal keer per jaar verschillende activiteiten, hierbij valt te denken aan wedstrijden, thematrainingen, workshops, wandelingen en demo’s bij festiviteiten.

Heb je interesse en wil je een keer komen kijken en eventueel meetrainen? Dat kan! Hiervoor kan je contact opnemen met Tonny Wierda (06-13816367) of neem een kijkje op onze facebookpagina.

 

Trainingstijden:Vrijdag van 19.00 uur – 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Zaterdag van 9.00 uur – 10.00 uur, 10.00 uur – 11.00 uur (beginners) en van 11.00 uur tot 12.00 uur.