ZIN AAN EEN GEZELLIGE DAG?

Noteer dan alvast zondag 7 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur in je agenda voor een open dag bij Dierenopvang Brammelo!!!

Wordt verliefd op één van onze asieldieren; Bekijk de opvang van binnen en buiten; Wordt enthousiast door onze veilingmeester en sla je slag bij onze veiling; Laat je hond verwennen door een goede wasbeurt, trimbeurt en/of massage of ga op de foto met je huisdier; Loop over onze minimarkt met diverse standhouders en onze ‘Hoofd in de wolken, voeten op de grond’ tent; Geniet van ons zangtalent Marjolijn van der Zaag; Laat je kind los(gaan) op de crossbaan, op het springkussen, in onze knuffelhoek, op de pony’s en met onze mascottes en kom tot rust met een goede kop koffie, thee of fris met een lekkere hap van Foodtruck WooodS eten en drinken.

Onze veiling staat inmiddels online en u kunt via onze website www.brammelo.nl/veiling al een bod doen. We willen alle ondernemers enorm bedanken voor hun bijdrage! De veilingitems zijn heel divers, van dinerwaardebonnen tot schilderijen van diverse kunstenaars in de omgeving, van een beleving in een escaperoom tot een terrasheater, van een consult handlezing tot aan een hondenkussen en van een overnachting in de Kastanjefabriek tot aan een krultang, een gezichtsbehandeling of zelfs een gokkast! Doe online al een bod en wees welkom op de dag zelf voor het doen van een laatste bod bij onze veilingmeester dat start om 14.30 uur!

Kortom, warmte en plezier, en genoeg te doen voor volwassenen en kids. We zien u graag aan de Eibergsestraat 264 in Haaksbergen!

Aanwezigen:

De Boekenkist Neede

Leonie Zieverink intuïtief schilderen

– Riny Noordink hout- en palletkunst

– Anita, Maike en Liselot

Stichting Dierenasiel Brammelo

Dierencrematorium Xuux

Vultink’s Glas -decoratie

– Laury’s kroam

Stichting Kitty-cat

Welkoop Eibergen

Sonja Hulshof: Essential Wellness Berkelland

Fleurig & Wonen

Thee van Bams

– Kim’s Doggy Welness

Stal ’t Langeloscheveld

Foodtruck WooodS eten & drinken

– Zangeres Marjolijn van der Zaag

Te Brake fotografie

JG Fotografie

Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk

– Rachel Wegdam

– Carla Roggeveld

‘Hoofd in de wolken, voeten op de grond’ tent:

BeLightFull – Maartje Geverinck

Handanalist en Coach Marga Essink

– Karolien Snijder

– Dog relaxing touch